Ajjaj!! Ismételten sikerült  súlyosan önmagam alá asszociálni . Dolák-Saly Róbert gumiverzumáról is a "Klímacsúcs" jutott az eszembe!!A második gondolatom /ami tüsvest az elsőt követte/ az, hogy  a könyv nagyszerű helyen lenne a Karácsonyfám alatt.      /Ez nem célzás!!!Nem a fenét...:-)/

-->Ismertető: Agyatlantisz ősi szigetvilág az Óperenciás-tengeren túl, valahol a komédia és a tragédia határvidékén. Éghajlata abszurdba hajlik. Morbid légköri frontok uralják. Lakossága fokozott koponyaűri nyomásnak van kitéve, következésképpen az idők során szétesett kontinensen az általános agyi keringés folyamatosan károsodik. Szélsőséges esetekben a betegek állapota oki kezelést nem tesz lehetővé, megnő a fatális kimenetel esélye, dehidrálás (húgyhajtó alkalmazása) javallott. Az abszurd ragályos, olvasókra is veszélyes, így két választásunk marad: sírunk vagy nevetünk.

Dolák-Saly Róbert könyve a hat kiadást megért Madáretető egyenes folytatása. Egészen speciális folytatása, olyannyira, hogy az előzménye.

Kellemes dehidrálást kívánunk!

Okosságok a könyvről: http://agyatlantisz.blogspot.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://freewomen.blog.hu/api/trackback/id/tr911583347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása