Irígylem a polgári polgárokat!!!

Nekik már van seriffjük!!!

Az ország első seriffje január 1-jén áll munkába Polgáron.A seriffet a képviselők választották meg a lakosság javaslatai alapján.

Tóth József a helyi "közbiztonsági háló" kiszélesítésével indokolta a poszt létrehozását. Közlése szerint a polgári seriff napi kapcsolatban áll majd a település lakóival, s a polgárok bizalmasaként intézheti ügyes-bajos gondjaikat: a szomszédvitákkal, az apróbb lopásokkal, a kihágásokkal, a csendháborítással, a környezetszennyezéssel és más szabálysértésekkel összefüggő kérdéseket.

Ferenczi István /az ország első seriffje/  67 éves.

A hírt olvasva sok okos gondolat kezdett motoszkálni az agytekervényeimben./Pl.:Lesz seriffcsillaga??Kap hatlövetűt??Mit szólnak  a seriffhez a rézbőrűek?? Hogy ül fel a szolgálati lóra??/ Aztán elhesegettem a gondolatokat.Nem az én seriffem, nem az én gondom!!Azt azért megfogadtam, hogy a debreceni seriffválasztásból nem maradok ki!Lovam már van!!!!:-)

"Ha a sztyeppe nem is túl nagy, de jól kaszálható.
Itt a vén Dunában nincs arany, de jön sok pénzmosó.
És az autódat az úttal együtt lopják el, ha másképp nem lehet.
Ez itt már a Vadkelet!!??"

/Sztevanovity Dusán/

Forrás:haon.hu, hirtv.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://freewomen.blog.hu/api/trackback/id/tr551573165

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Debreceni vagyonkezelő titkos szerződései 2009.12.05. 15:10:31

Zsiros Zsolt, a debreceni önkormányzat MSZP frakciójának vezetője és Varga Zoltán önkormányzati képviselő még valamikor 2008-ban olyan részinformációkhoz jutottak, hogy bizonyos gazdasági, politikai körök, finoman szólva, nem igazán jól sáfárkodnak Deb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Majmunka 2009.12.04. 10:40:16

A seriff indián neve Söruff? :)
süti beállítások módosítása