2055-öt írunk, és az éghajlatváltozás miatt lakhatatlanná vált Földön vagyunk.

A főszereplő egy idős történész, aki egy múzeum Globális Archívumában dolgozik, ahol az emberiség összegyűjtött emlékeit őrzik abban reménykedve, hogy a Földön egyszer talán újra megjelenik az élet.

A történész a mi korunkból /2008-2009/származó archív filmfelvételeket elemez.
A felvételeken olyan ma élő valós személyek története elevenedik meg, akik bár a világ különböző pontjain élnek, mégis valamilyen módon mindannyiuk sorsa kapcsolódik az éghajlatváltozáshoz, melynek során a bolygó kietlen pusztasággá változott.

 

„Miért nem mentettük meg otthonunkat, a Földet, ameddig még lehetett?"

teszi fel a kérdést a főszereplő.

A filmet szeptember 22-én a világ több mint negyvenöt országában egyszerre mutatták be. Aktualitását a most zajló  "Klímacsúcs" adja.

A film  célja, hogy felnyissa az emberek szemét és tudatosítsa a klímaváltozás várható hatásait, ami bizony globális katasztrófával fenyeget, ha nem cselekszünk időben. 

A filmről és a  kampányról bővebben:  Ne légy hülye! 

 Nézd meg, értsd meg, terjesztd, cselekedj!!
Talán még nem késő....
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://freewomen.blog.hu/api/trackback/id/tr71580950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása